OM AC

AC ARKITEKTER

AC arkitekter er et samarbejde mellem Arkitekt Anders H. Christiansen og Arkitekt Claus Chr. E. Pedersen.

Efter en årrække med samarbejde om mange projekter, så vi fordel i at lave en fælles "paraply"; AC arkitekter. Med vores samlede baggrunde kan vi tilbyde vores kunder en bredere kompetence, som kommer til gavn for alle parter.

I praksis består AC arkitekter af firmaerne Christiansen Kalundborg ApS og Danoform.

ARKITEKT ANDERS H. CHRISTIANSEN

Anders er medstifter og -ejer af Arkitekt- og Tømrerfirmaet Christiansen Kalundborg ApS, og har til dagligt sit virke fra tegnestuen i Saltbæk, Kalundborg

Med mere end 30 års erfaring fra arkitekt- og byggebranchen har Anders fulgt et stort antal projekter til dørs både som delprojekter, men også hele vejen fra skitse til færdigstillelse, hvor Anders under projektfasen ofte har indtrådt rollen som tilsysnførende og projektleder.

Anders har tillige bred erfaring som byggerådgiver for erhvervskunder ved opførelse af offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

ARKITEKT CLAUS CHR. E. PEDERSEN

Claus stiftede i 2008 arkitektfirmaet Danoform i Oslo, NO og i 2012 blev Danoforms danske version startet i Kalundborg, DK. Danoform drives til dagligt fra tegnestuen i Byens Mose, Kalundborg.

Claus har gennemført projekter for privatkunder og erhvervskunder i både Norge og Danmark, hvor han på det danske marked har vægtet skitse- og myndighedsprojekter.

Claus og Danoform servicerer fortsat norske erhvervskunder med optimale møbleringsplaner, specialløsninger og møbeldesign.

AC Arkitekter - Kalundborg, DK - ph: (+45) 28 92 73 11 / (+45) 60 22 07 70 - info@acarkitekter.dk - www.acarkitekter.dk

Copyright @ All Rights Reserved